מה יותר טוב מכוס לימונדה צוננת ביום חמסין ישראלי שהטמפרטורות נושקות ל- 40 מעלות. רוצים ללמוד איך מכינים לימונדה? הגעתם למקום הנכון! כאן תלמדו איך להכין לימונדה בכמה שלבים זריזים ומהירים! וגם טיפים סודיים להכנת לימונדה וורודה.
איך מכינים לימונדה ב-4 שלבים:
שלב 1
קנו לפחות 3 לימונים יפים ובשלים. הכינו משטח עבודה נוח, רצוי לקחת קרש חיתוך רחב מעץ. חתכו את הלימונים לחצאים, כך תקבלו שישה חצאי לימונים.
שלב 2
סחטו את חצאי הלימון בעזרת מסחטת מיצים. את המיץ שתקבלו שפכו לקנקן, תוכלו לבחור אם אתם רוצים חתיכות פרי בתוך הלימונדה או לא.
שלב 3
הוסיפו 2 כפות סוכר [ניתן להוסיף יותר או פחות לפי המתיקות שתרצו לקבל]. מלאו את הקנקן עם המיץ והסוכר במים עד שהוא יהיה מלא.
שלב 4
ערבבו הכל והוסיפו קוביות קרח או הכניסו למקרר. ניתן להוסיף גם עלי נענע טריים לשדרוג ולהפוך את הלימונדה ללימונענע טעימה ומרעננת.
טיפים ואזהרות:
- ניתן להפוך את הלימונדה ללימונדה וורודה על ידי הוספת מיץ אוכמניות/ פטל או חמוציות.
- השתדלו לאזן בין החמיצות של הלימון לבין המתיקות של הסוכר – כך שהלימונדה לא תהיה חמוצה מדי.
- וודאו כי יש בידכם מסחטת מיצים טובה ואיכותית.